GIRL BOSS T-SHIRT OG LÆKRE ITEMS

MY NEW CHANEL BAG

Processed with VSCO with t1 preset

Hey girls,

Som i måske så på min Instagram @Josefinebak for et par dage siden, har jeg været en tur forbi Chanel i Hamborg! Jeg har netop uploadet en “Unboxing video” på min Youtube kanal, så i kan se mit nyeste køb. I må meget gerne fortælle mig, hvad i synes! Se videoen HER.

Knus,
Josefine

1 kommentar

  • Michella

    Ej hvor er den bare smuk! Tillykke med den 😍 Må man spørge om, hvad du cirka har givet for den? Snakker vi 20, 25 eller 30k? Bare så man kan få en cirka fornemmelse ☺️ Selvfølgelig helt okay hvis ikke du vil ytre det!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRL BOSS T-SHIRT OG LÆKRE ITEMS