FÅ SILKEBLØDE SOMMERBEN!

MY DAY #1

aa4b6d61-ee74-479e-a99c-9d5df3c77d48

Hey girls! Hvor er det skønt, at de gode vejr bare forsætter og forsætter. I dag startede jeg ud med en omgang træning kl 8 med min træner Matilde, som desværre for mig flytter til København d 1 juni. Hvis i er interesseret i, at få en personlig træner kan jeg klart anbefale hende! Jeg har i dag lagt nogle Instagram Stories ud, hvor i kan finde hendes profil.

Efter min træning mødtes jeg med min skønne veninde Sofie og hendes søn Magnus, hvor vi afprøvede en nyhed hos vores sædvanlige kaffebar. Det blev også til et par outfitsbilleder, som i kan se. Både bukser og trøje er ældre items, og jeg kan derfor ikke linke til dem. Men jeg er sikker på, at i kan finde noget lignede på de fleste sider.

Jeg skal om lidt have mig noget frokost, hvorefter jeg skal lave på mit speciale. Jeg afleverer d 31 maj, så der er ikke længe til nu..

Knus Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ SILKEBLØDE SOMMERBEN!