BIRTHDAY GIRL

MY BUSY WEEK

k

Hey bloggen,

Jeg håber i har haft en dejlig weekend! Imorgen starter en ny uge og en travl uge for mit vedkommende. Jeg har faktisk planer fra morgen til aften, da jeg jo rejser til Marokko på lørdag. I kan se nogle af mine planer øverst. Men.. Jeg glæder mig til at komme ned i varmen, så det er det hele værd 😉

Har i nogle ønsker til hvilke slags videoer, i gerne vil se fra turen? Min første idé var at lave en samlet video, hvor i kunne se klips fra hele turen – og faktisk bare sætte en sang over. Men jeg kom til at tænke på, at det også kunne være cool at lave V-log fra alle dagene? Naturligvis har jeg ikke tid til at redigere dem dernede, men jeg kan redigere dem efter turen og så uploade dem. Hvad tænker i? Hvad vil i helst se?

God søndag<3

Knus,

Josefine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY GIRL