COZY ZUNDAY SET

MONDAY AUTUMN OUTFIT

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hej bloggen!

Så blev det igen mandag, og en ny uge er startet. Denne uge står pretty much i skolens tegn for mit vedkommende, da jeg er en af de uheldige uden efterårsferie.. Vi skriver pt. projekt, og vi møder derfor på skolen alle dage.

Idag er jeg iført overstående outfit, som er ret anderledes i forhold til mange af mine andre outfits – men jeg synes det er vildt cool. Min nye fede jakke/blazer er fra Munthe, og jeg elsker dens fine deltaljer. Dette print er deres signatur-print i denne kollektion, og jeg synes, at det er fedt de laver kollektioner, som passer så godt sammen. I kan finde den HER. Derudover, er jeg iført min fine nederdel fra Klunzshop, som er et godt item til efteråret (I kan lige nu få 100 kr i rabat ved køb over 500 kr – gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer. Brug koden “Josefinebak100”). Trøjen er fra Trendday, og er lavet i det lækreste materiale..! Man har virkelig lyst til at putte og varme sig i den – find den HER.

Jeg har som noget helt nyt tilføjet over-knee strømper til mit outfit, hvilket jeg synes, pynter rigtig godt i dette outfit! De er fra Stance, og i kan finde dem HER.

Som i nok ved, har jeg en svaghed for solbriller, og går med dem konstant.. Derfor er det vildt lækkert, at jeg har kunne tilføje disse nye smukke solbriller til min samling! De er fra Komono, og er SÅ flotte.. I kan se deres udvalg lige HER.

I må have en dejlig dag<3

Knus,
Josefine

Lavet i samarbejde med Klunzshop & Trendday.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COZY ZUNDAY SET