COFFEE AND BLUE SHIRT

MIT AALBORG KARNEVAL

skaermbillede-2018-04-16-kl-09-51-46

Processed with VSCO with f2 preset

img_0341

fullsizerender-2

Hey bloggen,

Som mange af jer andre deltog jeg også i det kæmpe karneval, som var i Aalborg i lørdags. Jeg havde set rigtig meget frem til denne dag, da det virkelig altid er en oplevelse helt for sig selv. Vi var SÅ heldige, at vejret var med os.. Uden at brokke mig for meget vil jeg nærmest sige, at der faktisk var for varmt. Vi var flere gange inde og holde pause i skyggen, da man kogte, og man havde brug for luft og vand.

Jeg fulgtes men nogle skønne piger, hvor de fleste var nogle, som jeg havde gået i klasse med på gymnasiet. Jeg var, som i kan se udklædt som Minnie Mouse – i år havde jeg ikke rigtig tid til at gøre for meget ud af det, og det var super behageligt at have på, så det var egentligt godt nok!

Årets største fest er uden tvivl Aalborg karneval, og vil du vinde kronen for bedste udklædning, så kræver det så absolut et vildt karnevals kostume*.

Nu vil jeg læse videre…….. #pray

Knus,

Josefine

   

1 kommentar

  • Puh, ja, til karneval er det godt nok en balancegang med det sol 😀 Jeg var ikke med i år da jeg var i sommerhus, men der talte min kæreste og jeg også om, at det måtte have været svært lunkne øl I måtte slå til tåls med :p

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COFFEE AND BLUE SHIRT