SOON DECEMBER

MINE PLANER I DECEMBER

Processed with VSCO with f2 preset

Hey girls,

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele min december højdepunkter/planer med jer!

Som jeg har nævnt før her på bloggen, har jeg 2 eksaminer i december. Jeg har den første i morgen og den anden præcis om 2 uger nemlig d. 18 december. Dette betyder også, at jeg er gået på læseferie, hvilket passer mig rigtig godt. December er en skøn måned at være hjemme i, da der både er mørkt og koldt udenfor. Jeg glæder mig til disse 2 eksaminer er overstået, så jeg kan starte i praktik hos Aalborg Mægleren i start januar. Så spændende!

Selvom jeg har læseferie, skal der også være tid til jule-hygge og arrangementer. Jeg har dog ikke planlagt en helt masse aftaler, da jeg selvfølgelig skal have læst og bruge min tid på forberedelse. I weekenden skal jeg ud og spise med min søster, og så vil jeg tro, vi også skal have købt nogle julegaver. Det er så hyggeligt at købe julegaver, så kommer man altid et skridt nærmere på juleaften.

Selve juleaften holder jeg hjemme hos mine forældre, som vi har gjort, så længe jeg husker. Vi er kun fire personer, men det har jeg altid været glad for, da der er god tid til at hygge om det hele så. Vi holder jul med resten af familen én af dagene mellem jul og nytår, hvor vi er en del flere.

Hvordan holder i jul?

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOON DECEMBER