CASUAL BLACK LOOK

MINE NYE PERFEKTE NEGLE

img_9089

fullsizerender

img_9087

Hey bloggen,

For et par dage siden fik jeg lavet smukke nye negle hos min nye negledame Cecilie, som har salonen “Noget med negle” i Aalborg. Jeg er vildt glad for resultatet, og de er simpelhent så smukke! Cecilie laver CND akrylnegle samt CND Shellac i Aalborg Vestby, og hun er super dygtig.

Jeg valgte at få lavet noget, som man virkelig ser, idet jeg elsker at have specielle og anderledes negle! Jeg er så heldig at have en rabatkode kode til jer! Det vil sige, at i kan få 10% på jeres næste behandling.. I skal bare skrive “Josefinebak” i kommentarfeltet, når i booker jeres tid! Rabatkoden gælder fra idag af og 3 uger frem.

Book en tid HER.

Se “Noget med negle” på Instagram HER.

PS: Trøjen er fra BYIC, og kan findes HER.

Knus,

Josefine

Sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL BLACK LOOK