TIME FOR A LITTLE COLOR

MINE MEST LÆSTE INDLÆG I 2017

img_8353

Hey girls,

I forbindelse med vi er trådt ind i et nyt år, tænkte jeg, at det var på tide at kigge tilbage på 2017! 2017 har været et godt år for mig, og jeg glæder mig til at opleve 2018. I dag skal vi kigge på mine mest læste indlæg, og hvad i har været mest interesseret i her på min blog.

 1. Mit mest læste indlæg i 2017 var et indlæg jeg lavede tilbage i november. I var meget interesseret i min super vilde fødselsdagsgave.. Læs indlægget HER.
 2. Det næste indlæg på listen omhandlede min flytning tilbage i oktober, hvor jeg valgte at flytte sammen med Nicolai. Læs indlægget HER.
 3. Noget helt andet på listen, som i var specielt vilde med, var et indlæg efter jeg havde været en tur i byen. I fandt på Instagram mit outfit meget interessant, og sættet jeg havde på var udsolgt efter få timer. Læs indlægget HER.
 4. Nummer fire på listen var min video fra min deltagelse i et Amerikansk TV show! En vild oplevelse som er sjov at huske tilbage på. Læs indlægget HER.
 5. Det sidste indlæg jeg vil tage med i dag, var et indlæg omhandlede et lækkert stort køb jeg gjorde mig i Hamborg. Læs indlægget HER.

Lad mig runde af med at sige tusinde tak fordi i gider læse mere!

Knus,

Josefine

2 kommentarer

 • Rikke

  Hvor er du bare flot i den kjole! Hvor er den fra? 🙂

  Og rigtig god weekend til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIME FOR A LITTLE COLOR