4 ting jeg glæder mig til

MIN VILDE FØDSELSDAGSGAVE!

img_6581

Hey girls,

I lørdags havde jeg fødselsdag, hvor jeg fyldte hele 22 år. Tiden går virkelig hurtigt, og jeg har ikke lyst til at blive ældre nu..

Som i kan se på billedet, har jeg fået en kæmpe fødselsdagsgave! Jeg kan stadig ikke helt forstå det, da det virkelig er en vild gave. Jeg har nu fået min første bil, hvilket er helt vanvittigt. Faktisk er det den bil, som jeg har snakket om, og den jeg allerhelst vil eje. Den er lille, fin og passer bare perfekt til mig. Bilen er en Fiat 500 cabriolet, så jeg satser på godt vejr til sommer 😉

Gaven er fra min skønne kæreste Nicolai, hvilket igen er helt vanvittigt! Det er simpelhent så sødt, og jeg er SÅ glad og taknemmelig. Nu får jeg en sag for mig med hans julegave.. Haha! Vi skulle i fredags op og spise hos Nicolai’s forældre, hvor de så havde sat bilen fint frem og med en kæmpe rød sløjfe. Så sødt!

Jeg havde derudover en rigtig hyggelig fødselsdag sammen med familie og venner, hvor jeg også fik nogle skønne gaver, en masse kage og til slut en super hyggelig fest.

Tak til alle der skrev tillykke<3

Knus,
Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ting jeg glæder mig til