CUTE BEACH SET

MIN TUR TIL HAMBORG

Hey girls! Som i måske har set på min Instagram, har jeg været en lille weekend-tur til Hamborg. Det var faktisk en meget spontan tur, som Nicolai og jeg planlagde aftenen før. Jeg blev i torsdags færdig uddannet, og er nu uddannet Finansøkonom! Det er virkelig en rar følelse, og det skulle vi selvfølgelig fejre med en lille tur.

Vi kørte omkring fredag middag, og tog først et smut forbi Neumünster for at kigge i deres designer-outlet og få lidt frokost.

Sådan her så vores aftensmad ud om fredagen, som bestod af en omgang roomservice. Der var VM i fjernsynet, og det skulle Nicolai selvfølgelig se, så det passede os fint at få maden op på værelset.

Vi startede vores lørdag ud med en omgang brunch på hotellet. Vi boede på Side Design Hotel Hamborg, som er et rigtig lækkert hotel. Morgenmaden var virkelig lækker, og der en helt masse at vælge imellem. Efter morgenmaden gik vi ind mod centrum, hvor vi kiggede i en masse butikker og shoppede lidt.

Vores lørdag aften bestod af mad og drinks på et sted kaldet “ALEX”, som er et kæmpe sted med både mad, drinks og musik. Der var heldigvis lækkert vejr, så vi kunne sidde ude og nyde maden. Der var endnu engang VM, og vi havde derfor placeret os foran et stort fjernsyn, så vi kunne følge med i kampen.

Vi havde alt i alt en super skøn tur, og det er bestemt ikke sidste gang vi tager på tur til Hamborg :o)

Knus Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CUTE BEACH SET