VIDEO / STUDENTER LOOKBOOK

MIN PÅSKE

img_3913

img_3912

Hey girls! Jeg håber, at i har en skøn påske. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele min påske med jer og fortælle lidt om min nuværende situation. Jeg stoppede som praktikant hos Aalborg Mægleren i tirsdags, da mine 3 måneder allerede var afsluttet. Jeg skal nu til eksamen i næste uge, og derefter skal jeg starte på min afsluttende opgave, som jeg skal til eksamen i til maj. Dette betyder også, at jeg i de næste 2 måneder, hverken er på arbejde eller i skole.. Det er helt underligt!

img_3914

img_3915

Men nu til min påske! Jeg har virkelig hygget mig i denne lille mini ferie, og jeg har fået lavet lidt af hvert. Billederne her er fra da Nicolai og jeg var ude at spise. De første billeder i så, var fra vores påskejagt hjemme ved mine forældre. Måske i fulgte med på min Instagram? Jeg postede i hvert fald en masse stories, hvor jeg tog jer med på lidt af “jagten”. Hvis i vil vide mere om denne påskejagt, så kan i læse et tidligere indlæg HER.

Processed with VSCO with av8 preset

img_3917

Jeg har selvfølgelig også deltaget i et par påskefrokoster, hvor der har været rigeligt med god mad!

Knus Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO / STUDENTER LOOKBOOK