FLOWER DRESS

MIN HUDRUTINE

img_2300

Hey girls,

Det er noget tid siden, at vi har snakket skønhed her på min blog.. Mange af jer efterspørger indlæg med hud og hår, og derfor tænkte jeg, at det var på tide at dele min hud rutine med jer.
Faktisk har jeg aldrig været super god til at pleje og passe godt på min hud, men idet jeg bliver ældre, er jeg begyndt at bekymre mig mere for min hud.. Vi vil jo alle helst undgå rynker 😉

For nogle uger siden blev jeg præsenteret for mærket “Exuviance”, som laver rigtig fine produkter til huden. Jeg har hele 8 produkter fra serien, så jeg får det optimale resultat.

Step 1: Jeg starter med at bruge “Gentle Cleasing Creme”, som jeg bruger til at fjerne make-up med i hele ansigtet.

Step 2: Her påfører jeg min “soothing Toning Lotion”, som gør min hud klar til at få fugten fra de næste steps.

Step 3: Her påfører jeg min “Age Reverse Total Correct + Sculpt Serum”, som giver en bedre hudstruktur.

Step 4: Om aftenen påfører jeg “Evening Restorative Complex” og om morgenen bruger jeg “Sheer Refining Fluid SPF 35” – som beskytter huden godt, da der er en høj faktor i cremen.

1-2 gange om ugen bruger jeg en peeling maske og en fugtmaske, som er med til at holde min hud smuk, fugtet og ren. Produkterne hedder “Deep Hydration Treatment” og “Triple Microdermabrasion Face Polish”.

Selvom jeg ikke har brugt disse produkter specielt længe, kan jeg allerede se en væsentlig forskel! Min hud føles meget mere ren, og det er lettere at få min make-up til at ligge pænt. Produkterne skulle også reducere rynker og fine linjer, hvilket er en super fed ting. Jeg er glad for, at jeg endelig har fået en fast hud rutine, og jeg skal klart forsætte i denne gode retning!

Produkterne sælges kun hos autoriserede forhandlere, men i kan se HER, hvor i kan købe dem i nærheden af jer.

Jeg håber dette var brugtbart for nogle af jer!

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER DRESS