SHOOT BEHIND THE SCENES

MEETING AND DINNER

img_8659

Processed with VSCO with f2 preset

Hey kære læsere,

Igår var jeg på besøg oppe hos BYIC for at se deres nyeste items og hygge med indehaveren Astrid! Det var virkelig en fornøjelse, og de har simpelhent fået SÅ mange lækre forårs items hjem. I tirsdags skød vi nogle fotos, så dem fik jeg også lige set, og de er blevet vildt cool –  jeg glæder mig til at vise jer dem! Efterfølgende tog Astrid og jeg på café i AA, og som i kan se, nød vi en lækker burger og et glas vino… Hehe!

Som i muligvis har bemærket, har jeg fået min elskede faux fur i brun nu, og jeg er helt vild med denne farve. I kan finde den HER.

Knus,

Josefine

Kan indeholde sponsoreret indhold.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SHOOT BEHIND THE SCENES