NYE VIPPER

LEATHER AND SNEAKS

img_3440

Hey girls,

Lige en kort update fra i går, hvor jeg var iført dette outfit. Outfittet er mere “sporty” end jeg er vant til, idet jeg sjældent går i sneakers. Jeg har dog lige fået dette par ind af døren, og jeg er virkelig blevet glad for dem. De er fra Skechers, og det 100% som at gå på det blødeste materiale. SÅ behagelige.

Jakken er også en ny sag, som virkelig har et cool look. Jeg har længe manglet en perfekt sort læderjakke, så denne kommer i til at se meget mere til i løbet af efteråret! Den er fra Depesche, og kan finde den HER.

Trøjen er fra Sofie Schnoor, og den kan i finde HER.

Knus,
Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NYE VIPPER