HELLO GERMANY

KUN 2 DAGE TILBAGE TIL MIN JULEKALENDER!!

Processed with VSCO with c1 preset

Hej kære læsere,

Så er der KUN 2 dage til, at første afsnit af min julekalender går i luften! Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer mit resultat, og det bliver en spændende måned. Jeg vil selvfølgelig ikke afsløre så meget endnu, men jeg kan fortælle, at der både kommer nogle VILDE giveaway’s, gæster og en masse fashion, skønhed og spas!

Jeg filmer lidt af gangen, så jeg mangler stadig en del afsnit.. Det vil sige, at der stadig er rig mulighed for, at komme med ideér, hvis man ønsker noget bestemt. Følg gerne med på min Snapchat “JosefinebakYT” hvor jeg vil fortælle meget mere om min julekalender igennem hele december!

Subscribe til min kanal HER – for at se hvert afsnit!

ER I KLAR?

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO GERMANY