BACK IN SCHOOL

KLASSISK OG BEHAGELIGT

img_2780

img_2781

Hey girls,

Idag startede jeg min dag ud sammen med min veninde Sofie i Aalborg, hvor vi fik lidt morgenmad og noget at drikke. Det er altid skønt at starte dagen ud med at catche lidt op, så man er klar til resten af dagen 😉 Herefter havde jeg forelæsning på mit studie, hvor jeg har været iført dette outfit.

Bukserne er en ny tilføjelse fra NA-KD, og i kan finde dem HER. Blazeren er fra YAS, og den kan findes HER. Husk i kan finde en rabatkode til NA-KD lige HER.

Nu vil jeg slappe af og glæde mig til weekenden, hvor jeg skal en tur i byen med nogle skønne veninder til åbningen af en ny klub ved navn LALA!

Knus,

Josefine

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BACK IN SCHOOL