JUMPSUIT DAY

KJOLER DU KUN KAN ELSKE!

img_8948

fullsizerender-2

fullsizerender-3

fullsizerender-1

Hey piger,

For nyligt blev jeg præsenteret for det svenske mærke Ellibeth, som forhandler kjoler, der falder LIGE i min smag. Jeg har altid været vild med prinsesse-lignende kjoler, eller bare kjoler som er virkelig pigede.. Så da jeg så kjolen ovenover, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle eje den. Den er så yndig, og alle dens detaljer er så unikke. Specielt er jeg vild med den åbne ryg, da jeg synes, det giver kjolen er rigtig eksklusivt look.

Denne kjole ville være den PERFEKTE til en barnedåb, et bryllup, galla eller anden stor begivenhed.. Jeg er sikker på, at jeg i hvert fald skal bruge min til det næste store event, som jeg skal deltage i! Ellibeth har en masse fede og unikke designs, som helt klart er et kig værd. Faktisk kan kjolen også købes i andre farver eller i et andet stykke stof.. Så man kan finde den perfekte til ens look.

I kan se Ellibeth’s designs lige HER.

Knus,

Josefine

Lavet i samarbejde med Ellibeth.com

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUMPSUIT DAY