TIP OF THE DAY / CHEAP FUR

JEG LAVER EN VIDEO JULEKALENDER

skaermbillede-2016-11-27-kl-18-21-45

Hej bloggen,

Glædelig 1. søndag i advent!! Jeg ELSKER den periode, som vi snarest går ind i! Stemningen, lyset, duftene og hyggen som alt forbindes med december, er virkelig min favorit periode. Jul er bare hyggens tid, og jeg glæder mig til hver eneste dag i december.

Selvom jeg er fyldt 21 år, er jeg stadig den største julekalender-freak… Jeg følger altid med i DR1’s og Tv2’s julekalendre, fordi det minder mig om alle de gode jule-minder. Som i nok ved, har jeg en Youtube-kanal, og jeg synes derfor, at det var meget oplagt at lave min helt egen JULEKALENDER! Det er hårdt arbejde at filme og redigere 24 videoer, men jeg vil nå i mål. Jeg glæder mig enormt meget til at vise jer mine første videoer, som er færdig og klar til jer!

Videoerne omhandler mange forskellige emner.. Alt fra skønhed, fashion, synspunkter og mig som person. Hver video skulle gerne være oppe på min kanal fra kl. 12.00 på de forskellige dage frem til jul! Dog kan der ske undtagelser, hvis min tid er lidt presset.

MEN, det er altså nu, i skal komme med nogle video-ønsker – hvis i har noget, som jeg skal fortælle om/tage op? Jeg er åben for alle forslag, idet 24 videoer kræver mange ideér!

I kan subscribe til min kanal lige HER!

Jeg håber, at i har lyst til at se med<3

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP OF THE DAY / CHEAP FUR