Random facts about me

INTERVIEW WITH PAULINE YOUNGBLOOD

img_3863

img_3865

img_3864

Hey girls,

For en lille uge siden var jeg så heldig at få tilbudt et interview med Pauline Youngblood, som er indehaver af Youngblood Mineral Cosmetics. Interviewet fandt sted på Skovshoved Hotel, og heldigvis har jeg en skøn kæreste, som gad køre mig hele vejen tur/retur! Det hele foregik på engelsk, hvilket både var spændende men også en udfordring. Jeg havde forberedt nogle spørgsmål hjemme fra, som jeg tænkte, ville være inspirerende for mange af jer at høre.

Hvorfor og hvordan startede du Youngblood for 20 år siden? 

Her fortæller Pauline Youngblood, at hun arbejdede forskellige steder, hvor mange kom ind med hudproblemer. Hun fik tit spørgsmålet “Hvilken foundation kan du anbefale?”, og hun kunne hurtigt genkende, at de fleste brugte make-up, som var rigtig dårligt for huden. Hun blev derfor opsat på at finde noget, som var godt for huden til dem. Selv har Pauline døjet med Acne, og hun var derfor meget passioneret omkring dette – da hun kunne relatere. 

Youngblood blev altså født ved, at der var et mangel på sund og god make-up. 

Hvilke 3 Youngblood produkter ville du ikke kunne leve uden? 

  1. Youngblood Liquid Mineral Foundation – Da Pauline mener, at en pæn hud er det, som danner den perfekte make-up. Den er både fugtgivende og meget let, så det ikke føles som en maske. 
  2. Natural Mineral Foundation – Da man kan gøre alt med denne løse pudder. Man kan få det til at se meget naturligt ud, eller man kan få det til at se meget dækkende ud. 
  3. Color-Crays Matte – Da man ikke får udtørret læber af disse matte læbestifter, som man gør af mange andre. Disse føles fugtgivende og behagelige at have på. 

Hvad er dit bedste make-up tip? 

Ikke at bruge for meget make-up, men at holde det naturligt. 

Hvad er det vigtigste for en pæn hverdags make-up? 

Her mener Pauline at man skal bruge mest tid på at få en flot hud, da dette er kernen. Derefter skal man bare tilføje lidt mascara og lidt til læberne. 

Derudover er det super vigtigt, at man husker at blende sin make-up, så man ikke får et beskidt eller kantet look. 

Hvad synes du, har været det bedste og værste make-up trend? 

Værste: At vi endelig forlader alt det med “contour”, da det sjældent bliver pænt. 

Bedste: At folk begynder at gå mere tilbage til det “naturlige look”. 

Hvor ser du Youngblood om 10 år? 

Youngblood er i 55 lande nu, og Pauline ser gerne, at de er i endnu flere lande – så produkterne er tilgængelige for alle kvinder. 

At brandet er kendt for at være det bedste i forhold til en sund hud. 

Der kommer mange tutorials, så brandet kan lære ud af  gode make-up tips. Man kan se mere på deres FB side og hjemmeside. 

Hvordan ser din arbejdsdag ud? 

Den er meget forskellig fra dag til dag.
Men dette kunne være en normal dag: Står op, laver kaffe, tjekker mails, tager hendes 3 teenagepiger til bussen, tjekker mails igen, går tur med hundene, Pilates, bad, afsted på kontoret, indkøb og herefter hjem til familien. 

Har du nogle gode råd til unge, som gerne vil være selvstændige? 

Det er meget vigtigt at følge det, som man er passioneret for. Man bruger en stor del af ens liv på at arbejde, så det skal helst være noget, som man brænder for, hvis det er muligt.
Men der skal selvfølgelig også være et behov for det, hvis man skal leve af det. 

Jeg håber, at i kunne blive lidt inspireret af dette interview! Inden længe vil der være en video på min Youtube kanal, hvor jeg viser nogle af disse produkter, som Pauline har udnævnt som hendes yndlings. Her vil jeg også snakke endnu mere om alt som Pauline nævnte.

Knus,

Josefine

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Random facts about me