MY NEW CHANEL BAG

INTERIØR INSPIRATION // PLAKATER

img_4826

img_4825

img_4824

Sponsoreret af Desenio.

Hey girls,

Som i kan se, har jeg fået nogle nye fine plakater i min lejlighed. Plakaterne er fra Desenio, som har et stort udvalg af plakater og rammer, så man kan lave netop den kombination, som man ønsker! Jeg er selv helt vild med især tiger-plakaten, da den virkelig er dekorativ. Den passer perfekt over mit spisebord, da jeg virkelig trængte til, at der skulle ske noget nyt.

De 2 mindre kaktus plakater valgte jeg, fordi jeg synes, at de passer godt sammen som et sæt. Derudover er de lidt i samme tema som tigeren, så jeg har lidt “sammenhæng” rundt i lejligheden. Plakaten med citatet føler jeg, at jeg kan relatere meget til, og det derfor gav god mening at vælge denne plakat. Den sidste plakat har jeg placeret i mit køkken, da det er en vinguide, og jeg derfor synes, at den passer bedst ind der i mit hjem.

Der er virkelig et stort udvalg af plakater hos Desenio, og det er også muligt at vælge plakater med farve, hvis man f.eks. ønsker det!

Koden JOSEFINE giver 25% rabat hos Desenio mellem d. 26 og 28 september (Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer).

I kan finde mine plakater her:

Løve // Kaktus 1 // Kaktus 2 // Citat // Vinguide

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW CHANEL BAG