EN NY SKØN JAKKE + GIVEAWAY

INSPIRATION TIL DE KOMMENDE FESTER

0fd23027-6275-44e3-90ea-d0e568257be4

42d2337c-a61a-4a69-a9cb-90f36bc3a774

d9ff542f-9e81-4fed-a225-43dde3c121bc

df16bbcc-7ec9-443c-a299-ea2088af4ac2

Sponsoreret af Bubbleroom.

Hey girls,

Hermed får i to outfits fra Bubbleroom, som jeg tænker ville kunne give jer lidt inspiration til de kommende fester i løbet af efteråret/vinteren.

Det første outfit er et outfit, som man både kan bruge i hverdagene men også til fest. Kjolen har jeg valgt, fordi jeg elsker “slå-om” kjoler, da de sidder så fint på. Derudover har kjolen er rigtig fint print. I kan finde den HER. Jakken synes jeg, er vildt cool da den har meget kant. Jakken gør, at outfittet ikke bliver for feminint, hvilket jeg synes, passer godt ind. Find jakken HER. De lange støvler gør, at man kan bruge outfittet til lidt koldere dage. De er super fine, og jeg elsker at de har lidt hæl. Find dem HER.

Ved det andet oufit har jeg haft meget fokus på et “gå-i-byen” oufit, da der inden længe vil komme diverse fester f.eks. julefrokoster m.m. Kjolen passer perfekt til disse anledninger, da både farven og modellen er super flot. Kjolen har derudover en virkelig flot form, så den sidder til de rigtige steder! Find den HER.
Jeg har i denne omgang valgt mine støvler til kjolen, da det gør, at man faktisk ville kunne bruge den i mindre festlige begivenheder. Men hvis jeg skulle til fest, ville jeg klart vælge et par høje hæle. Find støvlerne HER.

Bubbleroom er en super skøn side, og der er rig mulighed for at finde noget til alle de festlige begivenheder, vi snart går i møde!

Knus,

Josefine

2 kommentarer

 • Diane

  Hej Josefine, jeg ville høre om du havde en selvbruner du kunne anbefale? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Den bedste jeg har prøvet er Sunspa – Tan in a can 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NY SKØN JAKKE + GIVEAWAY