IN LOVE WITH MY NEW DRESS FROM CLAIRE SOFIE

INSPIRATION // EXPENSIVE WANTIES

Skærmbillede 2016-07-12 kl. 18.56.57

SOlBRILLER // YSL TASKE // GUCCI TASKE // ARMBÅND

Hey girls!

Her har jeg samlet mine nuværende største “wanties”. Jeg er simpelhent så forelsket i alle 4 ting, og ville have svært ved at vælge imellem dem. Dog er disse ting rigtig dyre, hvilket også er grunden til, at jeg ikke har købt alle fire ting endnu… Jeg er pt i en overvejelsesfase om hvor vidt, jeg skal ud og investere i et af disse vidundere. Jeg hælder mest til den overlækre klassiske Saint Laurent taske, da jeg virkelig ikke kan få den ud af hovedet.. Kender i det?

Solbrillerne har jeg været vild med i langtid, men da jeg havde et par fra Michael Kors som mindende utroligt meget om – valgte jeg ikke at købe dem. Men da mine Michael Kors solbriller nu er gået i stykker, overvejes de virkelig igen!

Hvad synes i? Er tasken værd at investere i? 😉

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN LOVE WITH MY NEW DRESS FROM CLAIRE SOFIE