HELLO NOVEMBER

I AM GOING ON ADVENTURE!!

Hey girls AND guys!

Her forleden fik jeg lidt kritik for, at jeg altid kun skrev “girls” og “ladies”.. Og altså derfor glemte, at jeg havde nogle mandlige læsere også! Så hej med jer GUYS! 😉

Men.. Nu skal det handle om noget vildt fedt! Jeg skal nemlig ud at rejse om intet mindre end 9 dage!! Det bliver så vildt fedt, og jeg glæder mig SÅ meget. Det er min første blogger-tur, og faktisk også min første tur afsted med en veninde! Jeg skal afsted med Malina, som i måske også kender her fra BD? Vi har i langtid været igang med planlægningen, og vi har nu begyndt nedtællingen.

Vi skal til Afrika, Marokko! Hvilket er et land, jeg aldrig har besøgt før – så jeg glæder mig rigtig meget til at opleve og se deres kultur. Vi rejser med Lapoint, og de har mange forskellige SURFCAMPS rundt i den store verden. Ja i hørte rigtigt.. Jeg skal altså lære at surfe.. Det kommer til at blive en kæmpe udfordring, men det bliver også vildt cool. De som kender mig rigtig godt, ved nok, at jeg faktisk aldrig har lært at svømme ordentligt.. Så det er også lidt grænseoverskridende.

Men altså.. Vi starter heldigvis på Level 1, hvor vi lærer alt fra bunden af, så det skal nok gå! Vi skal bo på camp “La Paix“, som er placeret i Taghazout – ca. 17 km fra Agadir. Campen ligger kun 50 km fra havet, men stadig blandt restauranter, butikker og caféer.

Vi har surf-timer hver eneste morgen/formiddag, og derudover skal vi på forskellige fede oplevelsesture. Turen varer ca 1 uge, og vi når at opleve en helt masse! Derudover, bliver det virkelig lækkert, at få en omgang ordentlig sommer og sol inden vinteren for alvor melder sin ankomst.

Vi flyver fra København d. 12/11, og jeg tager derfor allerede mod Odense dagen før, så jeg ikke skal så langt på rejse-dagen, idet vi flyver til middag. + Jeg får lov at se Mathias inden!

Herunder kan i se lidt billeder fra Marokko og campen:

skaermbillede-2016-11-02-kl-22-50-15

skaermbillede-2016-11-02-kl-22-46-41

skaermbillede-2016-11-02-kl-22-50-03

skaermbillede-2016-11-02-kl-22-47-19

I kan læse meget mere lige HER.

Knus,
Josefine

Kan indeholde reklame.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO NOVEMBER