NEW FAVE KNIT AND SKIRT

Hvordan springer man ud som Youtuber?

giphy

Godaften bloggen,

Flere af jer, har spurgt efter gode råd til at gå fra fx at være blogger til at være Youtuber også. I den forbindelse har jeg derfor valgt at skrive et lille indlæg herom – hvor jeg kommer ind på nogle få gode råd.

 1. Find ud af, hvorfor du vil Youtube? 
  Før du beslutter dig om, du har lyst til at springe ud som Youtuber, er det vigtigt, du finder ud af hvorfor, du netop har lyst til at Youtube. Du skal ikke vælge at Youtube, fordi det fx giver flere læsere, visninger eller noget i den retning. Men fordi du synes, at det kunne være FEDT, og du virkelig brænder for at inspirere, hjælpe eller noget helt tredje. På denne måde er du mere afslappet, hvilket også giver nogle bedre resultater.Hvis du vælger at gøre det, fordi du synes, at det kunne være cool med flere følgere eller lignende, kan det være svært at takle de dårlige kommentarer, som du kan møde på din vej som Youtuber. Men hvis du virkelig brænder for området, er det også lettere at være ligeglad med “hate”.
 2. Tjek andre Youtuber ud.
  Det kan altid være svært at starte på noget nyt, og det er derfor rart at hente lidt inspiration. Tjek andre kanaler ud, og se om du kan finde noget fedt. Husk dog på IKKE at kopiere andre, da det kan virke meget uprofessionelt og upersonligt.Du kan se min kanal lige HER.
 3. Find ud af, hvad du vil Youtube om? 
  Skal din blog dække et bestemt område? Mad, mode, skønhed eller noget helt fjerde? Eller skal det være en blanding af alt fra Vlogs af dagligdagen til din make-up rutine? Der er uendelige muligheder, og det gælder om at finde noget, som man er rigtig god til.Et godt råd er altid at skille sig ud – og finde sin egen niche.
 4. Få noget godt udstyr.
  Det er ikke let at filme med en Iphone eller lignende, når man gerne vil være Youtuber. Kvaliteten er simpelhent for ringe, og det bliver derfor træls for dine følgere at se med. Få investeret i et kamera som kan filme i en ordentlig kvalitet – det behøver slet ikke være det dyreste, før det er godt. (Jeg filmer med et Nikon J5)Derudover er belysningen i videoen super vigtig, da det også er afgørende for, hvor god kvalitet videoen fremstår i. Der findes et hav af forskellige fotolamper til billige penge, som kan give et flot dagslys. Det letteste er selvfølgelig, at gøre brug af dagslyset men det kan fx være svært i de mørke vinterperioder.Jeg bruger disse paraply-lys.

Det var lige 4 små råd fra mig af, som jeg håber kunne hjælpe jer en del af vejen. Jeg har ikke selv Youtubet så meget og så længe endnu, og er derfor heller ikke selv 100% erfaren endnu.

God aften<3

Knus,

Josefine

2 kommentarer

 • Super råd! Jeg har selv siddet med tanken om at begynde at lave makeuptutorials på youtube, men jeg mangler noget udstyr til mit 600D, for at det kan filme. 🙂

  http://rikaedelgren.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Tak!

   Det synes jeg helt sikkert, at du skal få købt snarest.. Du ser ud til at være enormt dygtig til make-up, så der er skal nok være meget succes for dig at hente på Youtube!

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW FAVE KNIT AND SKIRT