EVENT WITH SWEET GIRLS

Hvordan holder jeg mig brun?

 

02505868-b9e8-4905-b532-740948dbf452

af579446-fd8e-4b4d-8d96-fcc9810e7e0f

Processed with VSCO with f2 preset

d207a826-a403-40e3-a018-bac0c8fa3af3

Processed with VSCO with f2 preset

Hey bloggen,

Ofte har jeg fået spørgsmål vedrørende min kulør, og altså hvordan jeg holder mig solbrun selv om vinteren. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg benytter mig af solarie, og har gjort det i flere år. Jeg har ikke et “overforbrug” af solarie, men jeg elsker følelsen af at blive varmet helt igennem og få lidt farve. For nyligt blev jeg præsenteret for solcentret “Clubtan” i Aalborg, som opfylder alle de krav, som jeg stiller til et solarie!

Jeg vil lige nævne, at solarie er en individuel sag, om man har lyst til at benytte, og man selvfølgelig skal passe på sig selv og sin hud. Derudover, synes jeg, at det er en god idé at vente med at gå i solarie, til man er over 18 år gammel.

Men hvis man ligesom mig gerne vil gå i sol i ny eller næ – eller ofte.. Så vil jeg gerne anbefale jer Clubtan i Aalborg. For mig er renligheden i disse centre VILDT vigtig, idet man berører noget, som andre mennesker også har berørt med deres krop. Hos ClubTan i Aalborg er der rengøring hver eneste morgen (og ofte flere gange dagligt), så man er altid sikret en ren oplevelse.

En anden og fed ting ved Clubtan Aalborg er, at man kan oprette en solkonto, så man ikke behøves at grave gamle småmønter frem for at komme i sol. Opretter man en “solkonto”, gør det, at man altid får 10% rabat på normal prisen, og derudover, modtager man cirka 2 gange om måneden en sms med special tilbud.

Når man opretter sin konto, får man scannet sin hudtype, så man ved ligepræcis hvor mange minutter ens hud kan tåle, inden det bliver skadeligt. Dette synes jeg, er et vildt cool koncept! Idet man hos ClubTan kan føle sig tryg, og man også undgår at blive forbrændt.

Efter man har taget sol, har ClubTan noget helt specielt kaldet “Airshower”, som er et spot i rummet man stiller sig på, og så bliver man nedkølet, så man igen kan påklæde sig. Vildt smart! Derudover, kan man tilkøbe en billig lotion til at smøre på inden, og så har de GRATIS økologisk Aftersun til alle.

Som et helt specielt tilbud til mine kære læsere, vil der være GRATIS Sol mandag den 3 april fra 14-18, hvis man enten har eller opretter en gratis solkonto!

Knus,

Josefine

Lavet i samarbejde med Club tan Aalborg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

EVENT WITH SWEET GIRLS