COVERS MED PERSONLIGHED

HANDMADE DESIGNS / WINTHER

img_9448

img_9442

Hey girls,

Jeg modtog denne fine og elegante top igår, og jeg kunne slet ikke vente med at få den i brug. Jeg er vild med designet – og især den åbne ryg. Jeg har her stylet toppen med et par hvide løse bukser, så det virkelig bliver et klassisk look.

Toppen er fra WINTHER DESIGN, og her bliver produkterne syet i hånden, hvilket jeg synes, er super cool! WINTHER DESIGN har nogle unikke styles, som man kun kan forelske sig i. Specielt er jeg vild med denne “Peated Halterneck” top, som jeg har på.. Men ellers har de ligeså lige designet en ny Kimono, som virkelig også er en lækker sag!

Hvis i ønsker at se flere af deres designs, kan i se dem alle lige HER. Derudover kan i få 10% på alle deres styles med rabatkoden “Josefine10”.

God onsdag<3

Knus,
Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COVERS MED PERSONLIGHED