CAFÈBESØG & BLOGGER HYGGE

GUIDE TIL HVOR MAN SKAL SPISE I AALBORG

img_7102

Café Peace

Peace er en skøn café, hvor du virkelig kan nyde et lækkert måltid eller en kop kaffe. Caféen har en super atmosfære, og deres indretning er super hyggelig. Det som drager mig, gentagne gange til Peace er deres vildt gode juices, som man slet ikke kan få nok af!

Café Vi2 
Hvis du skal til Aalborg, er det et must at kigge forbi Café Vi2. Denne café tilbyder en vildt lækker menu, og man går aldrig utilfreds derfra. Café Vi2 har både et udendøres og indendøres spiseområde, og de har delt deres udendøresområde op i rygere og ikke-rygere – hvilket er super skønt, hvis du ikke har lyst til, at sidde blandt nogle som ryger. Man kan sagtens nyde sin mad udendøres, også selvom der er koldt.. Fordi Café vi2 tilbyder både varmelamper og tæpper.

Mine favoritter hos Café vi2 er klart deres Cæsarsalat eller snaskede Nachos!

Restaurant MEAT

MEAT har fornyligt fået nye lokaler, og det synes jeg, er super fedt. Nu har man mulighed for at sidde både inde og ude, og her kan man også få både tæpper og varmelampe. Som deres navn afslører, har de rigtig meget fokus på kød. Hos MEAT kan du altså få noget vildt lækkert kød, og det er et sted, som helt sikkert vil tilfredsstille især mændene. Menuen skifter afhængigt af, om der er dag eller aften – om dagen er det mest en “café-menu”, hvor det om aften er en “restaurant-menu”.

San Giovanni

Jeg har kun været et par gange hos San Giovanni, og jeg må sige, at jeg har været super tilfreds begge gange. Denne restaurant er italiensk, og man kan selvfølgelig få nogle overdådige pizzaer. Dog har de også mange andre lækre retter, og der er nok at vælge imellem. Derudover, er stemningen hos San Giovanni super romantisk og behagelig.

PINGVIN 

Hos PINGVIN kan du få den vildeste tapas, og opleve retter fra alverdens lande. Man sammensætter sin egen tallerken af enten 4, 6 eller 8 tapas, hvilket gør, at man får smagt en masse forskelligt. Jeg synes, at det er et super cool koncept.. Og helt klart et eller flere besøg hver. PINGVIN er et eksklusivt sted, så her kan man få lov at hoppe i sit fineste sæt tøj!

 

Knus,
Josefine

1 kommentar

  • Stine

    Super lækkert indlæg! Jeg er selv lige flyttet til Aalborg og var i tvivl om, hvilke cafeer der var de bedste. Så tusind tak, nu behøver jeg ikke at lede længere 😉👏🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAFÈBESØG & BLOGGER HYGGE