PARTY PICS

GREEN DETAILS + GIVEAWAY

img_3015

img_3016

Hey girls,

Idag startede jeg dagen ud med en iskaffe i solen med min søde veninde Mathilde! Efterfølgende har jeg været oppe hos min veninde Astrid, som også er indehaver af BYIC. Vi har hygget med kaffe, fotos og så har vi lavet en lille lookbook, som i snart kan få at se!

Outfittet er fra idag, og jeg er især vild med trøjen! I kan finde trøjen HER og bukserne HER.

Tasken er også bare BYIC, og den kan i finde HER. Men hvis i ønsker at vinde tasken, kan i hoppe ind på min Instagram @josefinebak, hvor jeg udlodder tasken i en valgfri farve!

OBS!! Koden “Josefine10” giver 10% på hele deres shop!

Knus,

Josefine

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY PICS