SHOPPING I HAMBORG

GIRL BOSS T-SHIRT OG LÆKRE ITEMS

357ca2fa-8323-4b41-9b8f-2cd5d151b167

525d7157-b7c0-4891-9f0c-981ddc0d2b7a

img_4396

e8c0b7b4-dd9c-4ca7-9af4-c88bb1cde818

Sponsoreret af Bubbleroom

Hey girls,

På billederne ses nogle af min nye styles fra Bubbleroom, som jeg næsten lige har fået ind af døren. I første outfit har jeg sammensat en cool lyserød t-shirt med et par bukser, da jeg gik efter et afslappet og behageligt look. T-shirten er virkelig fin i den lyserøde farve, og derudover er jeg vild med printet “Girl Boss”! Find den HER. Bukserne er et mere behageligt item, i mens de stadig er vildt fede. De er lavet i et rigtig behageligt stof, og så sidder de bare super godt. Find dem HER.

Det andet outfit bestående af den navy kjole sammensat med et par cool solbriller, har jeg sammensat, da jeg synes, det giver et fint og mere going-out outfit. Kjolen sidder vildt godt på, og er også lavet i noget behageligt stof. I kan finde den HER. Solbrillerne som er meget anderledes, synes jeg giver lidt kant til looket. I kan finde dem HER.

Bubbleroom er som jeg har nævnt før et rigtig skønt sted at handle, da det er et let tilgængelig side, som man hurtigt kan klikke sig rundt på! Jeg er vild med, at de har så mange forskellige brands i forskellige prisklaser. I kan se deres nyheder HER.

Knus,

Josefine

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING I HAMBORG