HEADBAND AND MEETING TODAY

GET INSPIRED BY MY BESTIE / INTERIOR

Hej kære læsere,

Hvor har jeg dog glædet mig til at få udgivet dette indlæg til jer! Min dejlige veninde Lea har virkelig sans for indretning, og man kan ikke andet end at blive inspireret af hendes fine detaljer. Jeg var forleden hjemme hos Lea, hvor jeg fik taget nogle VILDT fede inspirations billeder af hendes yndlings spots. Som i nok ved, er jeg selv lige flyttet hjemmefra, og har derfor også hentet meget inspiration hos hende. Lea har været super god til at give mig gode idéer, og derfor syntes jeg ikke, at i skulle snydes for den inspiration.

Det første jeg synes, der er så cool ved Lea’s indretning er, at hun tit finder møbler og andet i genbrug eller små specialbutikker. Herefter styler hun møblerne, så de bliver præcis, som hun ønsker dem.

Hvor finder du din inspiration?: Jeg har altid godt kunne lide at kombinere noget nyt med gammelt. Genbrugsbukker har altid været guld for mig, da jeg her kan finde noget gammelt og unikt at sætte sammen med mine moderne ting derhjemme.

Det bedste er, at kunne finde noget og ændre det lidt, så det får præcis det udtryk jeg ønsker – det er hvad der personliggøre mit hjem.

Der skal min mor klart også have stor ros, hun har været min mentor.” 

Vi starter i hendes entré.. Her falder man allerede død om – når man ser disse spejle fra Brøderne Sørensen.. SÅ fine! Det ene er i metallic og det andet er i cover.

img_9210

Det første spot man får øje på efter entréen, er klart dette fine glas bord med pynt. Rimelig simpelt.. Men stadig vildt smukt.

Processed with VSCO with c1 preset

Dette spot har i måske set før? Jeg har i hvert fald skudt nogle fede billeder foran det! Se dem HER.

Processed with VSCO with c1 preset

img_3533

Vi forsætter ind i Lea’s stue, hvor der ikke er én eneste detalje som mangler. Lea sørger altid for, at der er friske smukke blomster på bordet. Denne gang har hun fundet de perfekte “efterårs-blomster”, jeg synes de er så flotte.

Hvad er dit yndlings-spot?: “Mit yndlings spot er klart min stue. Målet med stuen var, at det skulle være et rart sted at opholde sig – hyggeligt med samtidig lækkert. Jeg gik lidt efter et “lounge look”, med fx de store gardiner, stor sofa og skøn atmosfære. Dog var det vigtigt for mig, at det stadig passede til det gamle hus. Stuen er et samlingsted! Det er her vi flader ud på en søndag, men også stedet hvor man mødes med venner.”

img_3272

img_2741

img_0913

Her ses ét af Lea’s egne styles.. Da hun faktisk har fundet kommoden i genbrug men herefter selv malet den sort.

“Jeg synes, at man skal tilpasse stilen til det sted man bor – da der er forskel på, om det er et nybyggeri eller et 100 år gammelt hus” – citat Lea. 

Processed with VSCO with c1 preset

Det her er 100 % mit yndlings spot af dem alle! Jeg elsker dette vildt cool “stativ”, da det ser SÅ dekorativt ud. Det vildeste er, at Lea selv har været igang med at male her også – for at gøre det til sit eget. Hvad siger i? Elsker i det ligeså meget som mig?

Processed with VSCO with c1 preset

img_7804

Vi rykker ud i køkkenet, hvor der selvfølgelig stadig er styr på detaljerne. Dette er blandt andet en vildt fed måde at placere salt, pepper og olie på.

img_7600

img_4684

Vi slutter af med badeværelset, hvor Lea har valgt en temafarve – nemlig marmorgrøn. Jeg elsker selv den farve, og har også både håndklæder og bademåtte i farven.

Tjek lige de fine påfugle fjer ud, de er virkelig placeret cool her.

img_8157

Hvilke trends ville du aldrig følge?: “Jeg er ikke så vild med de top moderne og populære ting.. Fx har jeg aldrig været stor fan af Kähler vaserne. Men alligevel, kan jeg ikke helt fravælge de moderne ting – da jeg både har lyngbyvaser og Kubus lysestagen. Men her kommer det igen i spil, at jeg matcher det nye med det gamle. Jeg ønsker ikke et helt sterilt hjem, der skal være nogle spots, som skaber hyggen.”

 

Det var dagens inspiration herfra, og et stort tak til min veninde Lea for at ville dele ud af hendes hjem. Find en masse fede pynteting lige HER, og kom godt igang med at finde lignende ting eller noget helt andet – god fornøjelse!

I kan følge Lea og se mere til hende lige HER.

Jeg har selvfølgelig flere gange, prøvet at overtale Lea til at blogge lidt om Interiør.. Dog uden held! Men hvis i (som mig) mener hun burde dele meget mere ud af hendes indretning – så smid gerne et like eller en kommentar! Kan jo være, at jeg kan få hende overbevist 😉

Hav en dejlig dag!

Knus,

Josefine

6 kommentarer

 • Hold da op, sikke et lækkert hjem hun har. Hun burde da næsten lave sin egen blog med fokus på bolig? 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Ja overdrevet lækkert! Haha lige mine ord.. Er også igang med at presse lidt på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mega cool! Gid man havde sådan en sans for kreativitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Haha ja.. Det er desværre ikke altid lige let 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej hvor er det virkelig fint!! Er helt pjattet med stolen foran radiatoren! Hvor er den fra?

  Knus Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Ja, SÅ fint 🙂

   Stolen er også fra genbrug.. Her har Lea også selv puttet andet betræk på!

   Knus
   Josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEADBAND AND MEETING TODAY