20 % OFF ON ASOS TODAY!!!

FROM A NIGHT WITH MY GIRLFRIEND

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hey ladies,

Hvordan har i det? Jeg er netop kommet hjem efter en coffee-date med min kære veninde Sheila! Jeg mødte kort på skolen idag, og havde derfor allerede fri 10.00.. Super skønt! Min uge er lidt presset, selvom vi faktisk har en del fri fra skole.. Men jeg rejser snart, og der er en masse praktiske ting at ordne inden. Derudover, har jeg fødselsdag på fredag!! WUHU!

Har i set min vildt fine kjole fra Trendday? Den er rigtig smuk, samt virkelig classy og enkel. Kjolen er i Velour, hvilket jo er rigtig moderne pt. Helt sikkert en lækker kjole til nytår! Find den HER. (Koden “Trendday10” giver 10 %)

God dag<3

Knus

Josefine

Lavet i samarbejde med Trendday.dk + indeholder affiliate.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

20 % OFF ON ASOS TODAY!!!