FRIDAY, LEO PRINT AND EVENT TONIGHT

FRIDAY NIGHT + LAUNCH PARTY

IMG_4735

IMG_4746 IMG_4745

IMG_4743

Hey girls!

Lige en update fra denne stille og rolige lørdag formiddag! Igår aftes var jeg inviteret til lanceringen af Charlotte Caroline’s nye Event og PR bureau @Asight, hvor vi fik lov at se hendes nye showroom. En aften fyldt med skønne mennesker, sushi, cocktails og en masse billeder! Jeg fik her lige skudt nogle billeder sammen med søde Line Meyer – måske i kender hende? Ellers kan i læse hendes blog lige HER.

Jeg var iført min nye fine kjole fra Claire Sofié, som jeg heldigvis modtog 2 timer før jeg skulle afsted!! Jeg synes den er så flot, og den sidder helt perfekt. Kjolen er meget enkel, men har alligevel egne detaljer. Den kommer klart til at være en favorit hos mig, når jeg skal ud om aftenen!

Find kjolen lige HER.

Dagen i dag skal jeg bruge på at redigere lidt video, slappe af og ellers bare hygge mig herhjemme.

Knus,

Josefine

Lavet i samarbejde med ClaireSofié.dk.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY, LEO PRINT AND EVENT TONIGHT