VIDEO: MIN MAKE-UP RUTINE

FOTOS FROM FOTOSHOOT

fullsizerender

img_2569

img_2568

img_2570

Hey girls,

I sidste uge var jeg til fotoshoots hos BYIC, som jeg også har været en del gange før. Jeg elsker BYIC’s tøj, og at få lov at hjælpe med deres fotoshoots er virkelig super fedt. Jeg tænkte, at jeg lige ville dele nogle af billederne med jer! Vi brugte en lyserød baggrund, som jeg personlig selv er HELT vild med. Det giver virkelig noget til billederne, så de får et mere spændende udtryk.

Hvis i ønsker at se fotos fra de andre gange, kan i se HER og HER.

I kan finde tøjet lige HER.

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: MIN MAKE-UP RUTINE