INTERVIEW WITH PAULINE YOUNGBLOOD

FOTO DAG + FROKOST

05528783-5915-4785-9a34-e74ace4967e4

ca221c2a-4ef5-48c0-a4bb-38f4e5f9c1ce

Hey girls,

I dag mødte jeg tidligt og havde tidligt fri fra skole, hvilket var skønt. Efterfølgende tog jeg forbi min gode veninde Astrid, hvor vi fik skudt en masse billeder + video til både hendes webshop og mine medier – dejligt at man kan hjælpe hinanden! BYIC har fået en masse fede nyheder ind af døren i dag, så det var bestemt fedt at komme op og se alt det lækre nye tøj. Senere tog vi på en hyggelig Café, som serverede noget godt frokost.

Trøjen jeg har på kan findes HER.

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERVIEW WITH PAULINE YOUNGBLOOD