JEG FLYTTER!

FLYTNING OG WEEKEND

img_5783

img_5782

Hey girls,

Det har været en lang og skøn weekend med flytning og en masse praktiske ting, som skulle på plads. Vi er ikke færdige endnu, men det er begyndt at ligne noget! Jeg er helt vild med den nye lejlighed, og det er noget helt andet end min gamle. I dag har jeg været en tur på Café men skønne Sofie, hvor vi har fået lidt at drikke.

Jeg var i ført overstående outfit, bestående af min nye og fede jakke fra Sparkz! Jakken kan fåes i flere farver, men dette er klart min favorit. I kan finde den HER. Trøjen er fra NA-KD, og den kan i finde HER. I kan få 20 % med koden “JosefineB20”!

God søndag!

Knus,

Josefine

4 kommentarer

 • Thea

  Hvor er dine lækre støvler fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Har du et link til jakken? Kan ikke finde den nogle steder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Kan se den er forsvundet på siden (måske udsolgt), men den er i de butikker, hvor der forhandles Sparkz 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FLYTTER!