EN SKØN DETOX!

FLUFFY FRIEND + GIVEAWAY

fa3daa52-a5b1-4678-a646-7f2cd5d8a1b0

Hey girls,

Jeg ville lige dele min weekend med jer, som har været super hyggelig. I fredags havde jeg en hyggelig aften med Nicolai, hvor vi lavede god mad herhjemme og hyggede med film og slik. I går mødtes jeg med min veninde Sheila til en kop formiddagskaffe og senere en frokost med min anden veninde Astrid. Jeg tog hjem til mine forældre for at spise om aftenen og efterfølgende fik jeg besøg af min veninde Karoline. I dag har jeg sovet lidt længe, hvor efter jeg har været nogle timer på arbejde. Så alt i alt en skøn weekend!

I min nye Faux Fur er fra Americandreams og i kan faktisk vinde den i min nyeste konkurrence på Instagram @josefinebak. Ellers kan i købe den HER.

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SKØN DETOX!