Friday Coffee

FLUFFY AND COMFORTABLE

fullsizerender

Hey girls,

I går mødtes jeg med min skønne veninde Mathilde, som jeg har tilbragt 3 år i gymnasium med. Vi tog en tur ind til Aalborg, hvor vi fik en kaffe og shoppet lidt. Det er altid hyggeligt at gå en tur i Aalborg på denne årstid, da der er så meget hygge og julestemning omkring en. Selvom jeg ikke er meget for vinter halvåret, så er der mange hyggelige moments ved disse måneder.

Jeg var iført dette afslappet outfit, bestående af min elskede pels fra BYIC og en ny lækker trøje fra Trendday. I kan finde begge items HER og HER.

Jeg beklager desuden den lidt stille tid her på bloggen, men da vi er ved at afrunde 3. semester, er der nok at se til på skolebænken.. 😉

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday Coffee