NEW VIDEO ON YOUTUBE // MAKE-UP TUTORIAL

FINALLY PACKING FOR VACATION

IMG_1335

Heeej søde læsere,

SÅ blev det endelig tid til at pakke kufferten, da jeg lørdag tidlig morgen rejser til Rhodos. Jeg har denne gang virkelig planlagt, hvad jeg skulle pakke, og hvad jeg manglede, så jeg kunne være godt forberedt.

Faktisk er det første gang, at jeg har mine store lækre lyserøde kuffert i brug, da det ikke er længe siden, at jeg fik den i gave. Den er så super fin, og jeg elsker, at jeg har mulighed for at spotte den med samme på bagagebåndet! Jeg tror de fleste altid er nervøse for, at deres kuffert forsvinder under rejsen – så super fedt at denne ses i mængden! Jeg har også en lillesøster til denne kuffert (ses i baggrunden), så de matcher simpelhent så fint.

I sidste uge bestilte jeg et par bikinier hjem fra Nelly, som jeg synes var super fine + super billige. De har denne model i MANGE forskellige mønstre og farver, i kan finde dem lige HER. Et lille godt råd er, at bestille denne type bikini i en størrelse mindre end man plejer, da de er virkelig store i størrelsen. Det som jeg er vild med ved disse bikinier er, at bikini bunden ikke dækker for meget af ens numse. Jeg synes det ser forfærdeligt ud, hvis bunden strammer på ens baller.. Derfor skal den helst sidde pænt til men UDEN elastisk i kanten – hvilket denne bikini gør!

Et andet køb jeg har gjort mig, er disse populære Calvin Klein sko. Jeg synes de er super neutrale og fine at have med på stranden eller ned til poolen. Det var svært at vælge, om de skulle være sorte eller hvide – men jeg valgte hvide, idet de er mest sommer præget og gør ens ben ekstra brune at se på.

Nu håber jeg bare, at jeg ikke har glemt noget.. Har i nogle ideér om, hvad jeg kunne have glemt?

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

2 kommentarer

 • Louise

  Er underdelen også stor i størrelsen? Og er det som at have en g-streng på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Den er meget normal + den kan spændes ind i siderne, så det er ikke så galt, hvis den er lidt for stor fx 🙂 Det er det ikke nej. Den dækker bare ikke nært så meget, og man får en væsentligt bedre numse i denne type bikiniunderdel – end dem med elastik i siderne 🙂

   Kh
   Josefine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW VIDEO ON YOUTUBE // MAKE-UP TUTORIAL