Den perfekte sommerkulør!

FÅ SILKEBLØDE SOMMERBEN!

img_7848

0ece7cf7-324b-4b20-a6c2-200ae180f220

4819fd6c-316e-4a7e-a7f2-6ad560381f48

a441315d-8bdf-4a3b-95e9-da59d600d1a5

Annonce for Pearl Wax

Hey girls! Nu hvor foråret behandler os godt, og det snart er tid til, at vi hopper ind i sommeren, tænkte jeg, at jeg ville give jer et par gode råd til at få nogle lækre sommerben. De fleste af os synes, at det altid er en kamp at skulle barbere ben og holde stængerne klar til sommeren, og derfor er det altid dejligt, hvis man kan have et godt forhold til dette. Jeg har afprøvet Pearl Wax, som er en måde at vokse sine ben professionelt på derhjemme. Jeg må sige, at jeg er rigtig positiv overrasket, i forhold til, at jeg aldrig har prøvet at få vokset ben på denne måde før. Jeg er nu fri for at barbere mine ben ofte, i det denne metode gør, at mine hår kommer langsommere igen. Så skønt!

Produktet fungerer således, at man smelter perlerne i en tilhørende voksvarmer, og derefter er produktet klar til brug. I pakken følger også påføringspinde med, så man hurtigt og nemt kan få voksen på benet. Voksen tørrer derefter af sig selv, og herefter trækkes voksen af huden.

Denne metode gjorde heller ikke særlig ondt, og selvom man kan mærke det hiver lidt, så er det slet ikke smertefuldt. Jeg er i hvert fald glad for at par bløde stænger, og jeg vil forsætte med at bruge denne metode fremfor at barbere mine ben ofte! Et lille godt råd er, at man efter behandlingen påfører en bodylotion, så man opnår det fulde resultat – og dermed får de fineste sommerben.

I kan lige nu få 20 % med min personlige rabatkode “JOSEFINE20”, så i kan få silkebløde ben ligesom mig! Det er i hvert fald et must til sommeren! I kan finde produktet her: Pearl Wax

Knus Josefine

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte sommerkulør!