FLUFFY NEW BAG

FÅ ET VELDUFTENDE HJEM

img_3793

img_3792

Hey girls,

For nyligt modtog jeg disse fine sager fra Dofta, bestående af en duftlampe og nogle duftpinde. Kender i denne type lampe? Den renser luften for uønsket lugt, så man får et velduftende hjem! Jeg synes, at det er super smart. Lampen er derudover også rigtig dekorativ, og man kan også få andre slags end denne. Find dem HER.

Duftpindende har jeg valgt med 2 skønne dufte, som allerede kan duftes i hele min lejlighed efter kun 12 timer! Det dufter lidt, som jeg lige har vasket nyt tøj! I kan finde dem HER.

Knus,

Josefine

Sponsoreret af Dofta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLUFFY NEW BAG