OUT BUYING NEW STUFF

EVENT WITH ASIGHT X THE BODY SHOP

img_5399

img_5398

img_5400

img_5401

Hej bloggen,

I tirsdags var jeg til event hos Charlotte Caroline,  som har Asight her i Aalborg. Det var et event med The Body Shop, og det hele var virkelig en fornøjelse. Vi startede ud med at spise lækkert Sushi fra XO by SUSHI SUSHI, og talte lidt om vores forskellige planer for vores blogs.

Vi fik blandt andet denne vildt cool deluxe julekalender med hjem fra The Body Shop! Jeg glæder mig virkelig til at åbne alle lågerne.. Især fordi det er lækre og brugbare sager, som der gemmer sig derinde. Noget jeg synes er værd at nævne er, at hver gang The Body Shop sælger denne julekalender, hjælper de med at genskabe 1 m2 regnskov og genskabe dyrelivet.. Dette er i hvert fald en god grund til at få den købt! Find den HER.

Derudover, fik vi to ansigtsmasker, som jeg glæder mig til at afprøve. De er super søde, og passer perfekt ind på mit nye badeværelse.

Som det sidste fik vi to smykke æsker fra Pernille Corydon, den ene indeholdte en smuk halskæde og den anden et par øreringe. Men dem vil i også få at se senere!

Alt i alt et super lækkert event med nogle søde blogger-piger!

Nu vil jeg smutte til forelæsning..

God dag<3

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUT BUYING NEW STUFF