BLOGGER EVENT X CHIDO

EN TUR TIL FRISØREN

170323d0-7e12-4143-81b4-d05608fda745

Sponsoreret af Klip & Form

Hey girls,

I denne uge har jeg været en tur forbi salon Klip & Form i Aalborg på Vesterbro, som er min faste frisør, jeg altid nyder at komme ved. Denne gang var jeg bare forbi for at få klippet mine spidser, da mit hår var blevet alt for langt! Normalt plejer jeg at få lyse reflekser i, men valgte denne gang at der skulle gå lidt længere tid.

Jeg har været så heldig at kunne give jer 20 % på alle frisør behandlinger hos Sara, som er min faste frisør hos Klip & Form! Sara er super dygtig, og hun er meget god til de små detaljer også. De 20 % gælder hele oktober måned!

For at gøre brug af rabatkoden skal man ringe ind og oplyse koden “Josefinebak”, man kan altså ikke bestille tiden online, hvis man vil bruge koden.

I kan se de forskellige behandlinger og finde deres oplysninger HER.

Btw. Bukserne er fra Americandreams, i kan finde dem HER.

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER EVENT X CHIDO