VIDEO: SE MIN JAKKE SAMLING!

EN SKRÆKKELIG UHELDIG DAG

img_7325d8cb9bb2-7cdb-4477-9ce3-22804222b2f7

95af558c-556c-4f51-b424-f2c5b1ce1f61

Hey bloggen,

Hold da op, hvor startede jeg min dag elendigt ud…!  Jeg skulle møde kl. 8.30, og stod derfor op kl. 7.00 for at hoppe i bad og gøre mig klar. Jeg var lidt mere træt end jeg plejer her til morgen, og fik derfor lidt travlt med at komme ud af døren. Men ud af døren kommer jeg, og 5 sekunder efter falder jeg adskillige trappetrin ned i min opgang. Jeg laver et vrid i foden, og det gjorde vildt ondt.. Men smerten gik OK hurtigt over igen, og jeg måtte hoppe afsted til bussen.. Her til aften er det dog blevet en del værre, og jeg har den nu oppe og med is på! Nogle gode råd til en skadet fod?

Jeg mødtes med min veninde efter skole, da vi lige skulle skyde et par billeder! Her glemte jeg selvfølgelig at tjekke ud af bussen.. SMUKT!

Men heldigvis har jeg da været iført et lækkert outfit, så det har hjulpet mig lidt 😉 Sættet er fra trendday og i kan finde det HER og HER! Pelsen fik jeg igår, og den er så fin! I kan finde den HER.

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: SE MIN JAKKE SAMLING!