Plakaterne til det perfekte rum!

EN SKØN DETOX!

img_8916

Hey girls,

Beklager de fraværende uger her på bloggen.. Men jeg har meget travlt med praktikken, og det vil jeg have lidt endnu. Derudover har jeg lige været igennem en uge med influenza, så det er selvfølgelig typisk! Men nu er jeg frisk igen.

Jeg har for nyligt afprøvet den populære “juicekur”, som jeg havde hørt mange af mine veninder snakke om. Jeg vil lige understrege fra start, at denne “kur” ikke var for til at tabe mig – da jeg ikke har lyst til det. Men derimod en mulighed for at udrense min krop, og se om det gjorde en forskel for mig.

Kuren varede 3 dage og det var selvfølgelig 3 dage uden alt det gode mad, som man er vant til i dagligdagen. Generelt er jeg god til at gå og små spise i løbet af aftenen, så her var det også mit største problem at holde mig fra køkkenet. Jeg drak hele 6 juice i løbet af en dag, og jeg følte faktisk, at jeg var ordentligt mæt, hvilket jeg var meget positiv over – da jeg ikke havde forventet dette.

Jeg fik jeg leveret min juicekur fra Unplugged Juice, og det var så fint, at den kom lige til døren. Min juice var helt friskpresset, men da den skulle sendes som dag til dag levering, blev den lynfrosset i en boks, så jeg kunne have den ligeså god som ny, når den ankom hos mig – vildt smart! Det er fordelen ved, at man kan bestille sin juice online, hvis man ikke har et sted i nærheden.

Hos Unplugged Juice har de forskellige længder på kuren samt forskellige typer, hvis man er i tvivl om, hvilken man skal vælge, kan man se deres guide HER.

Jeg kan i hvert fald klart anbefale en juicekur, hvis man ønsker at få renset ud og have en skøn følelse i kroppen bagefter! Derudover giver det en dejlig flad mave under forløbet 😉

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plakaterne til det perfekte rum!