SPÆNDENDE TING SKER!

EN NY UGE

img_4149

Hey girls,

Jeg håber, at i har haft en god weekend. I dag har jeg været tidligt oppe, da jeg fra morgenstuden skulle forbi Klip&Form for at få klippet mit hår. Herefter skulle jeg hente et par pakker, som indeholdte nogle spændende sager. Jeg sluttede min dag af sammen med min mor og søster, hvilket var super hyggeligt.

Her ser i gårdagens outfit bestående af min fine bluse fra BYIC, som er perfekt, til de kolde måneder vi går i møde. I kan finde den HER. Jakken er fra Neo Noir, og den er desværre udsolgt de fleste steder. Bukserne er fra NA-KD, og i kan finde dem HER.

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPÆNDENDE TING SKER!