VACATION AND SNEAKS

EKSAMENSPERIODEN

giphy-3

Hej bloggen,

Der må være en del af jer, som også befinder sig midt i eksamensperioden lige nu? Personligt hader jeg eksaminer, da jeg altid bliver så usikker, angst og nervøs. Jeg tror aldrig, at jeg har haft en følelse af at være 100 % klar, ligemeget hvor meget jeg har læst. Denne eksamen er også min første på mit nye studie, og man er derfor også lidt i tvivl om, hvad der forventes af en, samt hvor højt niveauet er..

Men for første gang nogensinde, har jeg faktisk også en lille glædesboble i maven, idet jeg finder emnet meget interessant. Vi skal op i et projekt, som vi har udarbejdet i start januar – som omhandler ejendomshandel. Som nogle af jer måske ved, så vil jeg rigtig gerne være ejendomsmægler, og derfor er emnet jo helt optimalt for mig. Jeg glæder mig til, at skulle forsvare projektet, men i forhold til de spørgsmål der kan komme rundt i pensum, er jeg meget nervøs for. Det er som om, at alle begreberne bare IKKE vil sidde fast.. Kender i det?

Men jeg håber på det bedste, og det samme gør jeg for jer. Så held og lykke til alle jer som også kæmper med eksaminer her i starten af året!

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION AND SNEAKS