PINK DRESS AND PONYTAIL

DENIM AND FRIDAY

Processed with VSCO with f2 preset

IMG_9911

IMG_4607

Godaften girls!

Jeg har netop lige fået denne VILDT lækre denim jakke samt mine nye fine solbriller ind af døren fra BYIC! Som i måske ved, er denim super moderne lige pt, og derfor passer den vildt godt ind i min garderope. Dette outfit er et aften-outfit, og jeg er super vild med det. Bodystockingen og de lange støvler pifter virkelig op til en aften ude!

Jeg har været så heldig at kunne lave en konkurrence for jer kære læsere i samarbejde med BYIC – så hold godt øje med min Instagram @josefinebak de næste par dage!

Find jakken HER.

Hav en god aften.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK DRESS AND PONYTAIL