SUMMER SKIRT & BLOUSE

Den perfekte sommerkulør!

img_6652

img_6653

Annonce for St. Moriz

Hey girls! Der er ikke længe til at sommeren for alvor rammer DK, og vi skal ud i bare ben og nyde vejret. I den forbindelse tænkte jeg, at det var på tide, at give et godt råd til hvordan man kan forberede sig og holde sig lækker brun i disse måneder.

Jeg har i flere år prøvet flere forskellige selvbrunere, hvor nogle har været rent ud sagt elendige og andre faktisk rigtig gode. For nyligt blev jeg bekendt med St. Moriz produkter, som jeg derfor har testet i en periode. Produkterne i selvbrunerserien er prisvindende, og jeg tænkte derfor, at de i hvert fald måtte være i den gode ende. Jeg har prøvet både St. Moriz Advanced Pro Formula Dry Oil Self Tanning Mist samt St. Moriz Advanced Pro Formula Ultra Finish, og begge produkter har givet mig et rigtig godt resultat.

St. Moriz Advanced Pro Formula Ultra Finish var det første produkt jeg prøvede, og her fik jeg et mat look. Produktet gav mig hurtigt en naturlig glød på hele kroppen, og et resultat som ikke var skinnende eller fedtet – hvilket jeg personligt synes er pænest.

St. Moriz Advanced Pro Formula Dry Oil Self Tanning Mist er en olie modsat det andet produkt, som er mere som en creme. Olien blev i løbet af dagen gradvist mere brun, i forhold til det andet produkt, som hurtigt gav en naturlig glød. Denne selvbruner holdte faktisk i flere dage, hvilket jeg var rigtig positiv over. Oliens har en anti-age effekt og er giver samtidig meget fugt til huden.

Produkterne forhandles i Matas og på Matas hjemme side (HER) til en pris på 129,95 kr. Hvilket jeg synes, er en rigtig fair pris for nogle produkter som holder og ikke gør dig misfarvet.

Knus Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER SKIRT & BLOUSE