COMFY AND CUTE

DE NÆSTE 3 MÅNEDER SKAL JEG….

img_2665

Jacket from NA-KD (here), Pants from NA-KD (here)

Hey girls. Som i kan læse på overskriften, skal der ske noget nyt for mig i de næste 3 måneder – jeg har nemlig allieret mig med Matilde fra Fitness World Dannebrogsgade her i Aalborg. Matilde er personlig træner, og skal de næste 3 måneder piske mig igennem et træningsprogram lavet til netop mig. Jeg har ikke trænet længe, og jeg har faktisk ikke haft et godt forhold til træning, da jeg har prioriteret andre ting. Dog skal det siges, at dette træningsforløb overhovedet ikke er for til, at jeg skal tabe mig! Jeg skal derimod strammes lidt op, så jeg kan se helt skarp ud til sommer 😉 Jeg glæder mig til at komme i gang, og har min første træning med Matilde i aften – wish me luck!

Knus Josefine

1 kommentar

  • Fedt du skal til at trænes af Mathilde – hun er super sød og en kæmpe støtte til at få éni gang med træningen – jeg bliver selv trænet af hende to gange om ugen❤️så glæd dig Josefine til dit eget forløb med hende. Knus Sara Mie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMFY AND CUTE