VIDEO: T-shirt guide til mænd

CUTE WHITE SUMMER DRESS

 

fullsizerender

img_9260-1

Hey piger,

Idag har jeg været iført denne skønhed fra BYIC, som man kommer i sommer-humør af! Kjolen er i den lækreste kvalitet, og jeg ville ønske, at jeg kunne have haft den på i min studenteruge.. Man kan både style den uden og med et bælte ligesom jeg! I kan finde den HER.

Dagen idag har jeg brugt sammen med søde blogger-piger på Caspars i Aalborg, hvilket har været en sand fornøjelse. Men det ser i mere til imorgen!

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: T-shirt guide til mænd